Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова скасував рішення Волинського окружного адміністративного суду на користь Луцької міської ради та постановив використовувати земельну ділянку на вулиці Глушець, яку орендує фізична особа-підприємець Любомир Пахолко, для стоянки автомобілів.

Читайте також: Волинська облспоживспілка вчергове програла суд щодо Старого ринку

Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Натомість підприємець використовував землю, як ринок, про це інформують на сайті міської ради.

Тобто, малі архітектурні форми, які там нині знаходяться, встановлені незаконно і повинні бути демонтовані.

Читайте також: Як зараз виглядає Старий ринок у Луцьку після трьох місяців демонтажних робіт (фото)

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та оскарженню не підлягає, крім випадків, передбачених п.2 ч.5 ст. 328 Кодексу адміністративного судочинства України.

Нагадаємо, під час засідання виконкому 15 травня було ухвалене рішення про примусовий демонтаж контейнерів, його забезпечують працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Власників кіосків двічі попереджали – у грудні і в січні. Також на кіосках були розміщені наклейки про демонтаж. Тоді базарники влаштовували конфлікти та провокації, аби завадити знесенню МАФів. Водій жигуля, який був у салоні за кермом, поїхав на людей, поліцейських, муніципалів та журналістів. Його дістали з авто та забрали спецпризначенці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook