Євген Кошовий розгромив пропагандистів режиму Путіна.

Читайте також: Кошовий чуттєво привітав дружину з днем народження

Пропозиція актора студії "Квартал 95" про відправку Скабєєвою і Путіна на Марс шокувало одіозних російських журналістів.

Відео, на якому один президента Володимира Зеленського запропонував відправити на Марс всіх, хто підтримує політику Путіна і самого главу РФ, потрапило в ефір пропагандистської програми "60 хвилин".

Кошовий підкреслив, що всі пропагандисти Кремля, які брешуть, що на Донбасі немає російських військ, повинні теж відправиться на космічному кораблі "Шпроти" в довгу подорож. Варто відзначити, що одна з найбільш затятих пропагандисток Кремля помітно занервувала і не змогла навіть знайти слів, щоб відповісти на слова гумориста.

Відповісти довелося дружину Скабєєвій, який не зміг придумати нічого жорсткіше, ніж вимагати від Євгена Кошового повернути всі гроші, які той отримав за гастролі в Росії.

"Чекаємо на перевід", – пожартував пропагандист.

Раніше на пропагандистському російському телебаченні влаштували переполох через піст офіцера ЗСУ Семена Салатенко, в якому він розповів про своє навчання в США і про те, як застосує отримані знання для боротьби з Росією.

Бурхлива дискусія розгорілася в студії передачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1". Там злякалися знущання над росіянами українською армією в недалекому майбутньому.

Читайте також: "Шпроти", бл*дь!": російську пропагандистку Скабєєву затрусило у прямому ефірі через слова Кошового (відео)


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook