Голова Волинської ОДА Олександр Савченко продовжує безславну політику свого попередника Володимира Гунчика, спрямовану на знищення комунального підприємства ДП "Волиньторф".

Читайте також: Вперше за історію існування Маневицький торфозавод зупинить свою діяльність

Про це йшла мова під час спільного засідання постійних комісій обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів та депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, пише видання ВолиньUA.

"Сьогодні стоїть завдання повної зупинки підприємства. Я не знаю, чиї завдання виконує керівництво Волинської ОДА. Нинішній голова ОДА Олександр Савченко продовжує політику свого попередника Володимира Гунчика.

Я запросив Олександра Савченка на підприємство. Однак, він не прибув, а прислав три перевірки. Якщо не продовжать дії договорів, завод у Сойному зупиниться. Людям не будуть платить зарплату. 100 сімей вже на вулиці. А через місяць там опиниться ще 300 чи 400 сімей", − директор державного підприємства "Волиньторф" Іван Киричик розповів про плачевну ситуацію на підприємстві.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter