Протягом віків кристали, напівдорогоцінне каміння та мінерали використовувалися у якості прикрас, проте варто скористатися і їхні цілющими властивостями.

Читайте також: Астрологи розповіли, що завтра принесе удачу трьом знакам Зодіаку

З давніх-давен людство захоплюється блиском дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння. Воно використовувалося у прикрасах та у якості символів влади. Проте не лише це було важливо для стародавніх культур. Кожний з них мав і досі має певне священне значення, лікувальні та, не побоюся цього слова, магічні особливості. Кристали та мінерали ефективні накопичувачі та передавачі енергії, тому часто люди використовують їх для захисту, покращення любовних справ та натхнення, пише ТСН.

Підбирання прикрас з камінням, приміром, за знаком зодіаку, як це відбувається у сувенірних крамницях, є трішки профанацією самої суті роботи з кристалами. Краще обрати талісман під вашу потребу.

Навесні все розквітає і нам хочеться нового кохання або зміцнити старі стосунки. Тому невипадково для березня я обрала п’ять найкращих каменів, які допоможуть привабити вашу другу половинку. Вони є досить доступними і їх можна знайти в езотеричних магазинах або замовити в Інтернеті.

Ці камені переважно рожевого кольору, бо він асоціюється з коханням, жіночністю та врівноваженістю і перебуває під впливом богині Венери та планети, яка названа на її честь. Тому ці ж асоціації й переносяться на рожеві кристали.

Рожевий кварц

Рожевий кварц є найпопулярнішим каменем для практик приваблення кохання. Намисто з нього, яке датується 7000 роком до нашої ери та було знайдене на території Стародавньої Месопотамії, доводить як давно людство використовує особливості цього кристалу. Також єгиптяни та римляни використовували пудру з рожевого кварцу, щоб уникнути зморшок і зберегти гарний колір обличчя.

Приміром, спеціалісти вважають, що якщо помістити великий рожевий кварц у дальньому правому кутку від вхідних дверей або покласти його біля ліжка, то це привабить кохання у ваше життя. Щоб урівноважити силу рожевого кварцу поруч з ним можна поставити аметист, аби додати вашим стосункам мудрості. Також необроблений камінь можна зберігати й на кухні, щоб відчувати його позитивний вплив.

Використовуючи цілющі властивості рожевого кварцу, ви можете позбавитися від емоційного болю від попередніх стосунків. У такому випадку не забувайте його чистити, щоб позбутися від негативної енергії.

Щоб підвищити свою самооцінку та уособлювати любов та красу, можете просто носити шматочок рожевого кварцу у кишені чи у прикрасі на рівні сердечної чакри. Якщо у вашому житті після практик з рожевим кварцом з’явиться нове кохання, подаруйте шматочок цього каменю другу, який потребує підтримки.

Родохрозит

Родохрозит, камінь рожево-оранжевого відтінку також відомий під назвою марганцевий шпат. Родохрозит чудовий камінь для серця і стосунків, особливо для людей, які відчувають себе нелюбими.

Родохрозит допоможе знайти якщо не кохання, то точно сердечного друга, з яким ви зможете ділитися тим, що у вас на серці. Якщо вам не сподобається цей камінь, то вважається, що таким чином ви придушуєте якусь частину себе на емоційному рівні.

Можна носити прикраси з родохрозиту, який володіє великою силою зваблення. Родохрозит також допоможе з’єднати різні аспекти вашого життя, особливо, якщо ви відчуваєте себе емоційно розбитим після попередніх невдалих стосунків. Цей кристал добре зміцнює і відновлює вашу духовність, особливо, якщо ви виснажені морально. Його можна носити у браслеті на зап’ястку або у якості підвіски в районі сонячного сплетіння.

Читайте також: Гороскоп 2020: які прогнози підготували астрологи для всіх знаків зодіаку

Родоніт

Цей рожевий або червоний камінь допомагає активізувати любовну медитацію, під час якої ви можете уявляти свою другу половинку. Позитивна енергетика рожевого кристалу допоможе вам покращити свою духовність.

Гемологи, а так називаються практики, які працюють з кристалами, називають родоніт емоційним стабілізатором, який підтримує почуття. Цей камінь показує людям два боки медалі, інь та ян ваших стосунків. Його добре використовувати як камінь "першої допомоги" для того, щоб зняти емоційний шок у стосунках. Родоніт можна класти на область серця для лікування душевних ран.

Морганіт

Ще оди рожевий кристал кохання — це морганіт. Він також відомий під назвою рожевий берил. Морганіт потрібно носити у якості кристалу-оберегу тим, хто хоче відкрити себе назустріч коханню або привабити його у своє життя.

Морганіт допоможе урівноважити ваші емоції з розумовими та фізичними аспектами життя. Посилюючи внутрішню рівновагу та гармонію, морганіт, як рожевий кристал, сприятиме росту впевненості в собі та у своїх силах.

Також він виховуватиме у вас почуття власної гідності, що важливо для стосунків. Для практики із цим каменем вам підійде намисто або відповідний кулон.

Рубеліт

Рубеліт ще називають червоним турмаліном. Він відомий як кристал для сну. Якщо після важких стосунків вас мучать кошмари, то покладіть його під подушку. Вважається, що він допоможе відігнати негатив. Також цей камінь посилює здатність розуміти нове кохання, розвиває тактичність, гнучкість, відкритість для нових стосунків. Цей камінь додає стійкості та витривалості, регулює агресивність і пасивність у стосунках.

Звісно, цими п’ятьма камінцями не обмежується перелік рожевих кристалів, які можуть допомогти у стосунках. Ви також можете звернути увагу на рожевий місячний камінь тощо. Проте, під час використання цілющих сил кристалів, пам’ятайте, що наша доля у наших руках, а каміння і мінерали можуть лише допомогти у цьому.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook