12 лютого до поліції повідомили медики, що вони констатували смерть 38-річного жителя села Бичаль Рівненської області, на тілі якого виявлені тілесні ушкодження. Про це повідомляє місцева поліція.

Читайте також: Двоє лучан обкрадали автомобілі у Рівному

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 20 години двоє чоловіків – 38-ми та 27-ми років поверталися додому вулицею Молодіжною. Біля них зупинився легковий автомобіль, із якого вийшли п’ятеро невідомих осіб та вчинили бійку. Завдавши численні удари обом мешканцям Бичаля, поїхали у невідомому напрямку.   

Потерпілі змогли дісталися до будинку 38-річного чоловіка та викликали медиків. Однак лікарі лише констатували смерть власника помешкання, яка настала внаслідок розриву печінки та внутрішньої кровотечі. Крім того, у 27-річного жителя Бичаля діагностували забої плеча.

Слідчі Костопільського відділу поліції за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодженння, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального Кодексу України.

У результаті проведених розшукових заходів та слідчих дій поліцейські встановили причетність до вчиненого злочину 38-річного жителя сусіднього села Постійне. Він був за кермом легковика. Попередньо встановлено, що чоловікам у авто не сподобалося, що жителі Бичаля йшли проїзною частиною. 

Чловікові було 39 років. Того вечора він з сусідом вийшов на вулицю. Повернувся за пів години ледь тримаючись на ногах від болю.

"Я відкриваю двері, а він падає прям на мене", – згадує вдова Світлана Корева. Про це повідомляє ТСН.

"Машина їхала за ними, стала наперед. Потім вибігли люди і стали їх бити", – розказує матір потерпілого Валентина Трофимчук. 

Побитий до смерті – багатодітний батько, а вдова боїться, що нападники уникнуть покарання. Бо, каже, жодного із них поліція не затримала. 

Читайте також: На Волині під колеса автомобіля потрапив 17-річний мотоцикліст

18 лютого, за процесуального погодження із місцевою прокуратурою та за співпраці з прокуратурою Рівненської області слідчі повідомили та вручили підозру 38-річному жителю села Постійне за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. 

Досудове розслідування триває. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook