Вже майже три роки тягнеться справа про шахрайство – довірливим пенсіонерам пропонували купити вікна, гроші брали наперед. Як результат – ні вікон, ні грошей. Більше півсотні потерпілих не можуть домогтися справедливості, а обвинувачена навіть не з’являється на судові засідання.

Читайте також: Ошукати можуть кожного: волинянка перевела шахраю 11 тисяч гривень

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Серед обдурених є пенсіонери, люди з інвалідністю, ті, хто зараз перебувають на стаціонарному лікуванні в медзакладах – проте ці громадяни відвідують судові засідання у Луцькому міськрайонному суді – бо хочуть домогтися справедливості. Чого не скажеш про обвинувачену – Наталію Яремчук.

Вона вкотре не прибула на судове засідання, а представник захисту повідомив, що жінка через Viber, передала, що хворіє на бронхіальну астму і лікується в стаціонарі у себе вдома в Рівненській області.

Суддя Андрій Сівчук, який веде справу, переніс розгляд справи аж на лютий. Втім, люди обурені, оскільки шахрайка видурила у них загалом більше 210 тисяч гривень.

Читайте також: Схема проста: волиняни за день втратили майже 70 тисяч гривень

"По домівках вони ходили. Розносили такі буклети – там з процентами, 30% зі знижками – ну прийшли, зробили замір. Половину суми – 2 700, я їм віддала, а через 7 днів треба внести другу половину суми – за 2 неділі буде в вас вікно", – розповіла потерпіла Надія Кривульська.

Детальніше у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter