Бізнесмен і народний депутат-мажоритарник від Волинської області, засновник агропромислової групи "Пан Курчак" Сергій Мартиняк вирішив пропіаритись на темі "1 вересня" та зробити "щедрі" пожертви школам Горохова, Турійська та Локач у переддень навчання, таким чином, агітуючи людей голосувати за нього.

Читайте також: Волиняни страждають через бізнес нардепа Мартиняка

Про те, як нардеп "задобрює" виборців написав на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Граділь-Лабух. Чоловік обурений тим, що Сергій Мартиняк уже 4 роки не з'являвся на своєму виборчому окрузі, таким чином не знаючи про його проблеми, а як тільки вибори не за горами, так він вирішив "кинути кістку" людям та нагадати про себе, аби ті знову голосували за нього.

"Чому народні обранці згадують про своїх виборців тільки перед виборами?! Пост стосується курячого "потрошителя", який труїть своїх виборців смородом, нардепа Сергія Мартиняка. Не з'являючись та не згадуючи про свій округ, нардеп вирішив пропіаритись на дітях перед початком нового навчального року.

В Горохові, Турійську та Локачах посіпаки Сергія Мартиняка роздавали на школи сертифікати на 5 тисяч гривень, аби ті щось купили на школу. Що можна купити на школу за копійки? Ноутбук і той вартує зараз 12-15 тис. гривень, а одного школяра за такі гроші ледве збереш до школи за такі гроші.

Проте, уже 4 роки нічого не чути про його законотворчу діяльність. Також Мартиняк не проводив прийоми громадян особисто, таким чином, не знаючи навіть про проблеми округу, а кошти ДФРР, які виділялися на округ – це кошти платників податків, які повернулися тепер нам у вигляді ремонтів кількох шкіл. 

Тож, як називати такі "подачки"?! Кістка перед виборами, щоб далі продовжувати смердіти і труїти нас прикриваючись недоторканістю? Коли наші виборці нарешті порозумнішають і перестануть голосувати за "десантника-парашутиста"?" – зазначає обурений чоловік.

Читайте також: У ресторані волинського нардепа поблизу Луцька отруїлися іноземці: подробиці

Відзначимо, що Сергій Мартиняк є найбільш пасивним та некорисним депутатом мажоритарником Волинського області нинішнього скликання Верховної Ради. Про роботу нардепа на окрузі чи його команду достеменно нічого невідомо. Про візити на округ, а тим більше прийоми громадян, говорити не доводиться. Серед вирішених нардепом питань – дотації для власного бізнесу. Не підтримував народний обранець і призначення виборів міського голови Луцька.

Варто додати, що Сергій Мартиняк має солідні доходи і навіть витрачає гроші на будівництво храму, але, схоже, це робиться лише задля підняття власної самооцінки і піару. Насправді нардеп запам'ятався волинянам не меценатством, а скандалом навколо своєї фірми "Пан Курчак", яка труїть його ж виборців. Через порушення стандартів і виробничих правил завод псує повітря усім навколишнім населеним пунктам. Люди неодноразово скаржились на роботу підприємств Сергія Мартиняка, але наразі його представники лише обіцяють виправити ситуацію.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter