Студія "Квартал 95" на концерті презентувала пісню, присвячену всім українцям, які повернулися додому. Запис пісні з’явилася на Ютуб-каналі Квартал 95.

Читайте також: Кошовий зганьбив Скабєєву на всю Росію, пропагандистка не витримала (відео)

"Щоб мир і любов, і щоб спокій. І щоб всі повернулися додому", – йдеться в кліпі.

Зазначимо, що вчора, 7 вересня, в Україну з російського полону повернулися 35 наших співвітчизників.

Читайте також: "Квартал 95" попрощався зі ще одним своїм актором

Українці, білоруси і навіть росіяни розчулилася і залишили багато захоплених коментарів Кварталу 95. Не забули згадати і Петра Порошенка.

"Дуже зворушливо, аж просльозився. Люди давайте жити дружно, адже живемо один раз, другий життя у нас не буде. Мир всім людям і всім народам землі, вмійте один одного любити, п онімать і прощати брати і сестри, а інакше нічого гарне нас не чекає", "Педро Порошенко з цього дня офіційно стає політичним трупом", "Дуже символічно виклали відео, в цей прекрасний день", "Вмієте ж ви до сліз довести навіть найміцніших: як гумором, так і ось такими ось піснями. Слава Україні!", "Спасибі нашому президенту за повернення полонених", "Україна, ми з вами душею і серцем! Прості громадяни Росії щиро з теплотою ставляться до вас.Ми самі всі українських коренів, політики і мирні громадяни – не одне й те саме. Пісня до сліз", – почали писати під відео.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook