Телеведуча Леся Нікітюк завжди із захватом відповідає на питання про свою родину, однак не поспішає знайомити родичів з журналістами. Однак у мережі все ж з'явились знімки її брата, батька та матері.

Читайте також: Бабуся Лесі Нікітюк розсекретила подробиці особистого життя онучки

Про це пише канал 24.

Українська телеведуча Леся Нікітюк стрімко увірвалась до світу шоу-бізнесу. Про норовливу та харизматичну зірку знають чимало любителів розважальних програм, а її блог завоював немалу аудиторію в мережі. Водночас Леся Нікітюк намагається ретельно оберігати своїх родичів від уваги громадськості, тому вкрай рідко публікує фото з ними. 

Однак своєрідне табу порушила мама телеведучої – Катерина. Жінка теж стала блогером і публікує в Instagram кадри зі своїх буднів. Похизувалась вона й фото рідного брата Лесі Нікітюк та його родини. 

Читайте також: "Я і вітрянка": Леся Нікітюк похвалилась ексклюзивним фото, на якому їй 1 рік (фото)

Мої діти – син та його сім'я, – лаконічно написала мама Лесі Нікітюк. 

Чарівне сімейне фото родичі відомої телеведучої зробили під час новорічно-різдвяних свят. Чоловік позував перед камерою зі своєю дружиною та двома доньками.

Варто зазначити, що попри насичений робочий графік, Леся Нікітюк їздить на рідну Хмельниччину та проводить вільний час із родиною. Відповідні фото мама телеведучої теж показала мережі. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook