Президент України Петро Порошенко 11 січня завітає до Луцька. Для цієї події в обласний центр звозять бюджетників з різних районів за бюджетні кошти облдержадміністрації. При чому йде жорсткий контроль за тим, хто поїде на зустріч з "гарантом": Адміністрація Президента вимагає біографічні довідки усіх волинян, яких привезуть на промову Порошенка.

Читайте також: Автомобіль з кортежа Порошенка збив людину у Києві (Відео)

У зв'язку із приїздом "гаранта" на Волинь, жителів області попереджають про небезпеку, яка може виникнути під час пересування кортежу президента, адже він має властивість принести шкоду здоров'ю людей.

Про небезпеку приїзду Порошенка у Луцьк пише депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер на своїй сторінці у Фейсбук: 

"Увага всім, у Луцьк приїздить Порошенко, це небезпечно для життя і здоров'я! Коли кортеж президента збиває пішохода, то ніякий томос не допоможе...", – йдеться у дописі.

Читайте також: Син потерпілого в ДТП з кортежем президента розповів про дзвінки з адміністрації Порошенка

У свою чергу лучани також поділились своїми думками стосовно цього приводу:

Юлія Мацюк: Ім можна все......вбити людину і не озирнутися.

Георгина Рябова: Власть обзывает время советской власти периодом тоталитарной власти и ввела запрет даже на воспоминания об этом периоде. Но при этом, без зазрений совести, пользуется тоталитарными методами для устранения инакомыслия.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter