У мережі Facebook розгорілася палка дискусія стосовно "грудного годування малюків у публічних місцях". 

Читайте також: У мережі вибухнув скандал навколо реклами в маршрутці

Відповідний пост стосовно цього опублікувала користувачка мережі у групі "Луцьк то є  Луцьк" Маргарита СлівовськаЖінку обурило те, що молоді матері нічим не прикривають своє тіло, а виставляють все напоказ:

"Я проти ГРУДНОГО ВИГОДОВУВАННЯ дітей в публічних місцях. Я дуже часто змушена спостерігати це "прекрасне природнє явище"... Максимум – можна прикритися чимось, але те, що інколи відбувається у ТРЦ Луцька – це просто жах... Ну невже так важко з собою взяти щось і прикритися?!!!! Для цього є шарфи або хустки. Чому всі мають спостерігати цей процес і ваші, інколи не найкращого вигляду, груди?! Будь ласка, подумайте про те, що оточуючим неприємно на це дивитися", – йдеться в дописі.

У свою чергу інші користувачі мережі не забарились зі своїми коментарями. Читачі розділились на "два табори": хтось підтримав позицію жінки, а деяки навпаки розкритикували.

Юлія Маркус: Я теж мама двох дітей і на це неприємно дивитись.

Natali Nosulich Phinyuk: Я теж думаю, що це не тактовно і не естетично виглядає...... Це таїнство між мамою і дитиною, не варто виставляти.

Надія Тушевська: Згідна, що годувати можна більш пристойним чином, прикриваючись.

 

Наталя Висоцька: Люди, у вас більше проблем ніяких немає? То вам діти в кафе заважають, то годуючі мами, то вихідні на свято.. Звідки у вас того яду береться? Живіть собі та радійте що живі та здорові, та головне дивіться за собою та залишайтесь людьми!

Надія Омельчук: Почитала цей брєд)) Здається, що в Слівовськоі розмір 0 і вона просто дико заздрить тим, кому є що вивалити))))))

Якесь весняне загострення, бо я, наприклад, навали вивалених цицьок в ТРЦ не спостерігала.
П.С. Сама годувала до 2,5, але в мене дитина після року іла вдома лише. А до року, якщо було треба, то годувала, де було потрібно. Бо якщо зважати на заздрісних бабей, то ваще нічого робити не тре))
Показово, що жоден чоловік не протестує, одні женщіни))))) Отже, це типова З – заздрість)))
Повеселила Маргаріта)))

 

Lyubava Drogan: У мене був спеціальний одяг для годування і шалі з хустками. У мене четверо дітей і всіх годувала дуже довго. А теж не розумію такого і часто бачу навіть дикі видовища...

Алекс Ша: Як може бути неприємно дивитися на мати, яка годує дитя? Це що за параноя? Груди – то найгарніше, що придумав Бог!

 

Ірина Полєтуха: Я от тут розбираю в голові протилежні погляди ситуації. А якби якомусь умовному чоловіку захотілось витерти свого пісіка на людях і він це зробив в ТРЦ, то мамусі з дітьми теж собі мовчки подумали "мені не нравиця і того і не дивитимусь" чи кричали б на нього матюками?)

 

Олександр Штей: Як взагалі язик повертається порівнювати годування маляти з іншими потребами прт які ви тут згадуєте. ДИТИНА ЇСТЬ!!!! ВСЕ!!!! Ви всі в кафе ходите їсти, і норм. А те що далеко не всі їдять гарно і приємно вас не бісить???

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter