У Луцьку відбудеться унікальний реаліті-проект, у якому дівчатам допоможуть покращити себе та якість життя за 30 днів.

Читайте також: Які секрети подружнього життя відкрила сімейна пара з Луцька у програмі "Міняю жінку"?

Про це в інтерв'ю "Бізнес. Район" розповіли засновниці проекту – бізнес-тренер, коуч Людмила Пенцак та керівниця міжнародного мовного центру "Мандарин" Юлія Яковлюк. Вони ж і є головними експертами проекту. Проте, буде ще й третій суддя – "Експерт Х", який буде змінюватися щотижня.

"Наш проект спрямований на покращення якості життя та рівня особистісного розвитку молодих людей, зокрема дівчат, за 30 днів. Кожен учасник отримає кардинальні зміни в кар’єрі, зовнішності, фінансах та комунікації", – зазначає Юлія Яковлюк.

Проект триватиме місяць (з 18 червня по 18 липня), у якому братимуть участь 7 дівчат, віком 23-32 років, котрі бажають змінити особисте життя та отримати нові знання, перейнявши певні навички у різних сферах.

Як повідомляють керівники проекту, то перших два тижні ніхто не вибуватиме з проекту, надалі, щотижня двоє учасниць, котрі найгірше впораються із завданням, за рішенням експертів, вибуватимуть. У фіналі візьмуть участь троє учасниць, а переможниця отримає вартісний приз. Щотижня всі учасниці будуть отримувати цікаві уроки, тренінги та завдання і сумлінно виконуватимуть їх, а глядачі зможуть спостерігати за перебігом проекту на інформаційних ресурсах та на телебаченні, вболіваючи за свою фаворитку.

Читайте також: Неймовірне перевтілення: волинянка змінилася до невпізнаваності завдяки проекту "1+1"

"Назву проекту ми почерпнули із п’єси Бернарда Шоу "Пігмаліон", яка розповідає про лондонського професора фонетики, який уклав парі зі своїм приятелем, що за шість місяців навчить квіткарку вимові, заведеній у вищому світі, і на світському прийомі завдяки мові та манерам дівчини зуміє представити її як герцогиню. Це також алюзія на античний міф про скульптора Пігмаліона, котрий створив настільки досконалу статую дівчини, що богиня Афродіта погодилася, на прохання Пігмаліона, закоханого у створений ним образ, оживити статую", – зазначають Юлія та Людмила.

Проект розпочнеться із вечірки-знайомства, котра відбудеться 23 травня о 19.00 у #BAR, що на вул. Винниченка та відбіркового туру. Тож експерти запрошують усіх бажаючих, хто не боїться змін та хоче покращити своє життя і навчитися чогось нового. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter