Інформація про те, що у туалетах ТРЦ "ПортCity" відбуваються інтимні побачення чоловіків нетрадиційної орієнтації викликала бурхливу реакцію у лучан.

Читайте також: У "ПортСіty" виник притон геїв, які влаштовують інтимні побачення?

Здебільшого люди осуджують геїв за інтим у публічних місцях і критикують адміністрацію "ПортCity", адже у стінах ТРЦ неодноразово відбувались скандальні інциденти.

Відзначимо, що чоловіки більш радикальні і пропонують вирішити проблему фізичною силою. 

Окрім того, чимало читачів рекомендують відкрити у Луцьку клуб для людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Також гостро постало питання відвертої поведінки традиційних пар у громадських місцях – чи не треба їх критикувати настільки ж жорстко, як і геїв, що зустрічаються у вбиральнях?

"Правильно, що написали. Є межі всьому. Ніхто їх не чіпає і нікому вони не потрібні, це їхнє життя. Але переходити всі межі і тра**тися в місці де ходять діти, це не тільки для геїв, а й звичайних традиційних стосується. Тому не жалітися треба, а робити висновки. Я не хочу щоб моя дитина бачила чи чула, як мужик мужика шп**ить", – пише користувач під ніком "Луцьк".

"Уроди, там же діти ходять!!! Прибив би на місці!", – пише Jimmy Spalah.

"Я дивлюся, всі вже закрили очі на малоліток під нюхом і під алкоголем в порті ("ПортCity" - ред.), на охорону, яка пускає наркоманів жебракувати в общепіт на другий поверх, на бійки навколо порту з різаниною знову з тими ж малолітками. Зате як всі активно кинулися на тему нижче пояса. Поговоріть хоч раз хоч з однією прибиральницею в порту не з під лобу – розкажуть скільки наркоти змивається по пісуарам... за геїв стара пісня вже", – зазначає Алиса Бункер.

"Чого взагалі в особисте життя пертись? В Європу хочете, а це не хочете. Треба звикнути, що кожен має право на власні вподобання. Зробіть клуб для геїв чи ще щось. Кожен має право на любов!" – пропонує Anastasiia Bohn.

"А чого ніхто не лупив хлопця і дівчину, які кохались на балконі ТЦ? А тільки знімали на телефони і хіхікали? Це через те, що тут двоє хлопців? Звісно, некоректно секситись в громадських місцях. Але ще тупіше поширювати мову ворожнечі і бути упередженими", – відзначає Ірина Полєтуха.

"От ситуація: маршрутка, починає цілуватись парочка натуралів. Громадський транспорт. Там є як чоловіки, як жінки, так і діти! Яка має бути реакція? Повідомити водія, дати обом в око чи звернутися в поліцію, бо йде розбещення неповнолітніх?" – підмічає Lucia Montanelli.

"Це просто жах. Я часто буваю в "Порт Сіті" з дітьми, які ходять в туалет самі і як після цього я можу їх відпустити? І самій некоректно заходити!!! Була б чоловіком, якби таке побачила, то бистро розігнала б таке неподобство! Кожен має право на любов, яку він хоче, я нікого не засуджую, але це потрібно робити точно не в громадських місцях, де ходять діти, і неважливо чи геї, чи натурали!!!" – вірно зазначає Катерина Козак.

Це лиш мізерна частина коментарів у Facebook...

У свою чергу, ми закликаємо толерантно ставитись один до одного, незважаючи на сексуальну орієнтацію, расову приналежність чи інші відмінності. Однак необхідно викорінювати випадки, описані в матеріалі. Це стосується не лише поведінки людей з нетрадиційню сексуальною орієнтацією, а й традиціних пар, які часто дозволяють собі зайвого у громадських місцях. 

Віталій Іщук 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter