Лучани масово скаржаться на відсутність світла в домівках. Майже 80% кабельних ліній електромереж у Луцьку потрібно замінити.

Читайте також: У Луцьку припинилось електропостачання через аварію

В період з 25 лютого по 10 березня до Луцької міської ради надійшло 880 телефонних звернень, та найбільша кількість дзвінків, а це майже дві сотні, стосувалось відсутності електроенергії в житлових будинках та квартирах міста.

Лучани скаржаться – не можуть додзвонитися до "Волиньобленерго", тож звертаються прямо до міської влади.

Директор Луцької міської філії "Волиньобленерго" Роман Рожило каже, що це все через те, що у підприємстві працює новий колл-центр. 

"Є нарікання, що тяжко додзвонитися… і треба три хвилини чекати. Я перевіряв…включається оператор", − розповів Роман Рожило, директор Луцької міської філії "Волиньобленерго".

Проблеми з поданням електроенергії у Луцьку, очевидно, через старі кабельні лінії. Адже, більшість з них, потребують заміни.

"Міняти їх треба по мірі необхідності, але зніс обладнання біля 80%. Це дуже великі затрати! В минулому році відремонтували дуже велику кількість мереж. 2.34 СТИК 3.22 Кабельні лінії в "старому" місті ми міняємо", − зазначив директор Луцької міської філії "Волиньобленерго".

Цього року у планах підприємства продовжити ремонт, та кошти на це підуть чималі.

Читайте також:У Луцьку ледь не згоріла багатоповерхівка


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook