У Луцьку водій маршрутного таксі відмовився перевозити дитину.

Читайте також: "Я навчу вас, маршрутників": у Луцьку пасажир жорстоко побив водія маршрутки

Про це у групі "Теревені про Луцьк" написав лучанин Влад Морозовський. Чоловік обурився тим, що водій маршрутки №9 не зупинився на зупинці громадського транспорту коли його зупиняла дитина, жестикулючи, що уже немає місця. Натомість на наступній зупинці забрав групу повнолітніх осіб.

"Трапилась неприємна ситуація. Їхав у маршрутці номер 9. На зупинці "Фіміам" дитина, приблизно років 8-ми, зупиняє маршрутку, а водій показує руками жест, що автобус переповнений, але на зупинці "Бджілка" вже водія починає зупиняти група повнолітніх, і як ви думаєте? Водій зупинився! Я запитав у водія: "Чому, коли дитина зупиняла Вас, то Ви не стали, а як повнолітні почали зупиняти, то Ви стали?", на що я почув від водія, що "Ой, да він декілька зупинок проїде і вийде". Я сказав: "Він ж заплатить 2 грн", а водій просто промовчав. Йому, бачиш но, не вигідно дитину підбирати, а через декілька хвилин я побачив, що у нього "на хвості" 9а. Тоді і стало остаточно зрозуміло, чому він так вчинив. Не хотів, щоб 9а "вкрала" його клієнтуру", – йдеться в дописі. 

Читайте також: "Ні культури, ні решти для людей": у Луцьку водій маршрутки накинувся на пасажирку

У коментарях небайдужі лучани теж висловили свої думки стосовно цього випадку:

Оксана Ярошук: Те саме було 11.11 їхала в маршрутці 9 на хвості була 9а, то вони одна перед одною гналися і обганяли один одного таке відчуття що на перегонах. Це просто ЖАХ. Водії не задумуються, що в салоні живі люди. На зупинках люди не встигали заходити чи виходити, як вже закривалися двері. Страшно їздити .

Тетяна Онищук: Син, прочитавши статтю сказав що йому багато разів не ставали. У Польщі навіть як людей не має на зупинці, то автобус зупиниться. Якби їздили гарно тролейбуси і пустили автобуси, щоб їздили по графіку, то я б маршрутки відмінила.

Nastia Kishta: В мене донечка так стояла на зупинці 40 хвилин, 3 маршрутки не зупинились, і доречі номер 9.

Ксенія Марищук: Не зупиняються дітям!!! Це правда. Просто ігнорять.Дитя може годину стояти і не зупиниться тварюка(особливо якщо якась маршрутка що рідше ходить).

Рома Василечко: Мало їм мордякі б'ють. Майже всі бидлоття. Але ще гірше відношення самих людей. Один говорить,а інші голову в вікно. 

Лариса Демчур: На цьому маршруті взагалі кояться дивні речі. Живу в Теремно. На роботу потрібно виїжджати дуже рано, на першу маршрутку,але на жаль вона буває дуже рідко. Тому ходжу на Відродження. І о диво, 9 є. Відслідкувала по інтернету, вони просто розпочинають свій маршрут від Лучеська. А по переду ж зима. А про перегони 9 і 32, розмови по телефону під час руху і говорити не хочеться.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter