Лучани скаржаться на компанії наркоманів, які руйнують двори  пошуках "дози", так звані "підклади". На усі заяви, написані жителі міста, поліція не реагує.

Читайте також: Відомий знеболюючий препарат повернули у аптеки України

Про те, як "торчки" переривають дври біля житлових будинків написала Ленкин Гулякова у групі "Теревені про Луцьк" у Фейсбук. Жінка зазначила, що роблять вони це тоді, коли їм дає хтось "наводку", тобто, купуючи наркотики, їм розказуть де саме шукати речовини і вони риють двори навіть у білий день, коли на вулиці багато дітей.

"В нашому районі (р-н Меморіалу, вул.Світла, На таборищі) вже не перший місяць шаряться наріки, торчки, що шукають так названі "підклади"", – пише жінка.

Також вона зазначає, що звернення до поліції та усі заяви ніякого результату не дають.

"Неодноразове звернення до поліції результатів не дало, письмові заяви, тощо", – обурюється жінка.

"І ще одне, до поки не трапиться якась біда, не дай Боже, бо дітей купа, ще й канікули, а "воно" із скляним поглядом риє", як я розумію ніхто і в "вус не дуне"?!
Можливо хтось теж потерпає від подібного, потрібно писати коллективні заяви із вказаними р-нами й вулицями, по-спостерігайте, можливо хтось ходить щось шукає, колупає камені зі стін, парканів, тощо", – підсумовує дописувачка.

Читайте також: 2-річний хлопчик викурює 40 сигарет в день в Індонезії (відео)

Інші обурені користувачі мережі теж прокоментували пост і зазначили, що у їхніх дворах така ж сама ситуація.

Ленкин Гулякова: а був ще один випадок, як на мене взагалі "жесть", бабка розказувала, десь година третя дня, приїхали на машині декілька чоловіків в камуфляжі, сказали, що вони Атовці, і що знають про нашу проблему, що ніби будуть готувати облаву, але перш ніж почнеться "операція" ми самі пошукаємо (а в самі ледь на ногах тримаються) бабка злякалась, поки поліція приїхала, їх вже не було, наскільки мені відомо.

Юлія Терещук Будзінська: Я на Винниченка, в нас те саме, обрили лавку, мов кріт((( через дорогу (біля прокуратури) двір, теж щось риють.... біда.

Ирина Остапчук: Є в мережі офіційний сайт з наркотиками різними, робиш замовлення в інеті, проплачуєш гроші і тобі згодом приходить смс де заховані наркотики ті які ви придбали! Нещодавно в новинах був випуск як проводили розслідування яким чином це працює, навіть є ролик!

Людмила Василівна: сумно, що там не лише жилі будинки, а і ПУМ, а там дітей багато, такі місця як школи, садочки, позашкільні державні звклади( хоч так), мала б посилено чергувати поліція і гнати під три чорти таких персон.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter