Лучани скаржаться на сервіс у супермаркеті ПАККО, який розташований на вулиці Ковельській, 68А. Відвідувачі жаліються на відсутність продавців-консультантів у відділах магазину, величезні черги, гнилий товар, а також на те, що каса самообслуговування взагалі не працює.

Читайте також: У луцькій гуртівні "ПАККО" продають манку з міллю (фото)

Про це повідомляють читачі "Під Прицілом".

Обурені відвідувачі скаржаться на кілометрові черги, які утворилися через те, що із 7 кас у гуртівні працює тільки 3, одна з яких алкогольно-тютюнова. Тож у черзі, аби придбати товар потрібно стояти по 40-45 хвилин. 

Окрім того, каса самообслуговування, яка тільки нещодавно запрацювала у супермаркеті взагалі не працює і ті покупці, у яких до 10 одиниць товарів змушені вистояти також у цій довжелезній черзі. 

Як повідомляють читачі, люди обурені таким ставленням до відвідувачів і влаштовують в ПАККО скандали, покидаючи його із зіпсованим настроєм.

Окрім того, лучани жаліються на гнилі фрукти та овочі і відсутність паркомісць біля гуртівні, адже практично усі місця займають таксисти, які мали б таксувати у спеціально відведених місцях, натомість для клієнтів місця, аби припаркуватись уже немає.

Читайте також: Луцька гуртівня "ПАККО" продає цукерки з черв'яками (відео)

Зателефонувавши на гарячу лінію ПАККО, оператор повідомив, що скаргу прийняли та зафіксували, але вона нічого не змінить, а на запитання "Чому каса самообслуговування взагалі не працює?" відповіли звичайним "Не знаю!".

Відзначимо, що такі скандали відбуваються у ПАККО регулярно і керівництво ніяк не бере цього до уваги. А що ж буде відбуватись, коли люди здійснюватимуть покупки перед новорічними святами?

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter