Лучанин Дмитро Дмитрук скаржиться у міську раду на роботу патрульної поліції.

Читайте також: Волинянку обікрала "братова" на кругленьку суму

Із восьми викликів – жодної реакції, розповідає лучанин Дмитро Дмитрук і просить міську раду вплинути на бездіяльність правоохоронців.

Про це повідомляє Інформаційне Агенство Волинські Новини.

Скаргу лучанина розглядали під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Голова комісії Микола Федік зачитав скаргу.

"Громадянин Дмитрук Дмитро Петрович пише, що є претензії до роботи патрульної поліції Луцька, зокрема й щодо роботи керівника. Я думаю, що доречно буде запросити громадянина на звітування керівника патрульної за півроку, він зможе поставити свої запитання. Це буде ефективніше, ніж ми просто тут розглянемо звернення", − зауважив Федік.

Читайте також: Луцьку міськраду пікетують зоозахисники

Короткий зміст скарги:

"Прошу заслухати на засіданні комісії начальника патрульної поліції Олександра Вовченка з приводу бездіяльності його підлеглих, які не реагують на звернення громадян. Впродовж тижня я 8 разів дзвонив на "102" з різних причин і ні разу поліція не відреагувала на звернення. За таких умов виникає питання: "Для чого патрульна поліція?".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter