Місцевий мешканець Луцька просить змінити призначення невеликої ділянки на вулиці Кривий Вал під будівництво торгово-офісних приміщень. Водночас, профільна комісія міськради не рекомендувала змінювати призначення ділянки.

Читайте також: Лучани вимагають у храмах створити центри для безхатьків (петиція)

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 21 червня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Депутати розглянули проект рішення про дозвіл на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Кривий Вал, Глушець, Градний Узвіз, Гончарова, Паркова та Лесі Українки.

Як пояснив начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, до міськради звернувся лучанин Валерій Феоктистов, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться на вулиці Кривий Вал, 37 під будівництво торгово-офісних приміщень. Посадовець зауважив, що не знає, якою буде площа ділянки, відведеної під забудову.

Читайте також: У Луцьку назріває скандал через будівництво житлового будинку на території шкільного подвір'я

Члени комісії звертали увагу на те, що неможливо побудувати великий торгово-офісний центр на ділянці площею 10 сотих, зважаючи на щільність забудови та потребу облаштування парковки. Депутат Костянтин Петрочук зазначив, що вище 4 поверхів будівлю зводити там не можна.

У підсумку, члени комісії не рекомендували підтримувати проект рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter