Житель міста Луцька організував виробництво та збут фальсифікованого алкоголю. Підпільний цех лучанин обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виготовлення фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Читайте також: У місті на Волині син знущався над власною матір’ю

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Виготовлена таким чином горілчана продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. Крім того, в ході проведення заходів виявлено також коньячну продукцію, що була підготовлена до розливу та реалізації. За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в "дрібних" торгових точках міста Луцька та Луцького району.

Відтак, правоохоронцями внаслідок проведення оглядів виявлено та вилучено 749 пляшок готової алкогольної продукції, 25 літрів коньяку та 240 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, пакети "bag-in-box", картонні коробки, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо. Крім того, вилучено 685 підроблених марок акцизного податку.

Орієнтовна вартість вилученого становить 250 тисяч гривень.

Читайте також:  У Луцьку неадекват кидався під авто поліції (фото)

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook