У Луцьку чоловіка два рази вдарили ножем у груди під час суперечки щодо ремонтних робіт у його квартирі.

Читайте також: Зґвалтував та підпалив: психічнохворий жорстоко вбив бабусю на Київщині

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 6 липня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Так, 19 листопада 2016 року обвинувачений, перебуваючи напроти магазину "Домашній" по вулиці Івана Кожедуба, 24 у Луцьку, під час конфлікту умисно наніс потерпілому два удари ножем в ліву ділянку грудної клітки, в результаті чого спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення лівої половини грудної клітки, що за ступенем тяжкості відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину не визнав, показавши суду, що в той день до нього подзвонив друг та повідомив, що потерпілий не розрахувався з ним за роботу, в зв’язку з чим він забрав в нього телевізор, а в даний час він має зустрітися, тому запропонував поїхати з ним для підтримки.

Разом з тим, він показав, що прибувши на місце зустрічі до "Домашнього", побачив, як з таксі вийшов потерпілий і, підбігши до його друга почав грубити, а тому він став між ними, однак потерпілий почав наносити удари йому руками, колінами, від чого він впав, а щоб захиститися він дістав із кишені ключі із брелком у формі ножа, щоб відмахуватися, але як він робив все в подальшому не пам’ятає.

Читайте також: На Волині жінку до смерті забили палицею

Своєю чергою, потерпілий розповів суду, що за рекомендацією чоловік взявся покласти плитку в його квартирі за кілька днів, однак через хворобу дитини він не зміг дати йому завдаток, тому цей чоловік забрав у нього телевізор, сказавши, що поверне його, коли він віддасть гроші. Також він зауважив, що в зв’язку з цим він біля 18-19 години неподалік заводу "Мотор" зустрівся з цим чоловіком, однак між ними став обвинувачений, вдаривши головою йому в лоб, тому у відповідь, він наніс йому удар правою рукою в голову та почав з ним боротися, намагаючись його зупинити та вдарив коліном в грудну клітку, щоб останній впав.

Окрім того, потерпілий показав, що повернувся, аби піти до таксі, втім обвинувачений взяв його за плече та наніс йому ножові удари, від яких в нього пішла кров, а тому злякавшись за власне життя, почав втікати.

Відтак, суд встановив, що покази потерпілого є правдиві, оскільки дані послідовні, логічні та узгоджуються з показами свідків, до того ж, об’єктивно підтверджуються висновками судово-медичної експертизи, медико-криміналістичної експертизи та доводять винність обвинуваченого в скоєнні злочину.

Тож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 6 років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter