Чоловіка, який скидав сміття з вантажівки поблизу моста через річку Стир на вулиці Ковельській, виявили о пів на третю ночі інспектори ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, які патрулювали містом.

Читайте також: Назвали волинські підприємтсва, які найбільше псують повітря

Мешканці нашого міста повідомили на телефон гарячої лінії відділу "Група швидкого реагування" (067-0000-967), що у них є підозри, нібито на вулиці Ковельській невідомі особи вночі вивозять та скидають будівельне сміття. Як виявилося, спостереження громадян не були марними.

Цієї ночі інспекторам-муніципалам вдалося вполювати порушника. Після профілактичної роботи, вони склали на чоловіка адміністративний протокол за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: На Волині створять п’ять сміттєпереробних комплексів

Довідка: Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – 
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter