За словами очевидців НП в Арцизі, стало відомо, що підліток, розважаючись з другом, випадково влучив невеликим каменем в запасне колесо припаркованого автомобіля УАЗ.

Читайте також: Нардеп Мусій побився у прямому ефірі із головою організації "Пацієнти України" (відео)

У місті Арцизі (райцентр на півночі Одеської області) до чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доставлений 15-річний хлопчик, пише видання Патріоти України.

За словами очевидців НП в Арцизі, стало відомо, що підліток, розважаючись з другом, випадково влучив невеликим каменем в запасне колесо припаркованого автомобіля УАЗ. Ніяких пошкоджень автомобіль не отримав, але 47-річний господар машини (за неофіційними даними, він депутат райради і член виконкому міськради) наздогнав хлопця і став бити його кулаками і ногами. "Бив навіть тоді, коли хлопець уже лежав на тротуарі", − стверджують свідки.

Читайте також: На Рівненщині 200 бурштинокопачів влаштували масову бійку з поліцією

Поліція почала розслідування за даним фактом. У Арцизький районний суд направлено звернення про призначення судово-медичної експертизи, яка має встановити ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, заподіяних неповнолітньому.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter