У Луцьку хочуть затвердити програму впорядкування зовнішнього естетичного вигляду території міста на 2019 рік, згідно якої є чотири пріоритетні напрямки роботи.

Читайте також: У Луцьку на ремонт ліфтів спрямують 1 мільйон гривень

Про це йшлося 6 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише ІА Волинські Новини.

Під час обговорення програми впорядкування зовнішнього естетичного вигляду території міста на 2019 рік Луцька заступник начальника управління містобудування та архітектури міськради Софія Гула повідомила, що передбачено чотири пріоритетні напрямки роботи. Зокрема, сьогодні прийнято рішення про нові правила розміщення тимчасових споруд, тому протягом наступного року планують розробити нові комплексні схеми розміщення тимчасових споруд по місту, а також розроблення типовий вигляд тимчасових споруд для підприємницької діяльності.

Читайте також: У Волинській обласній лікарні нове обладнання (відео)

Окрім того, передбачається концепція розвитку паркових зон, що дасть можливість для створення нових туристичних маршрутів; розроблення єдиних вимог до опорядження фасадів.

На реалізацію програми необхідно 1 мільйон 300 тисяч гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter