Через вимкнення опалення у Луцьку – перебої з гарячою водою. Так, з ранку 5 квітня у мешканців міста відсутня гаряча вода або вона ледь тепла.

Читайте також: Опалювальний сезон на Волині можуть закінчити раніше

Нагадаємо, відповідно до рішення виконкому Луцькради, 5 квітня всі котельні ДКП "Луцьктепло" зупинять для переведення системи в режим надання послуги гарячого водопостачання. Це може спричинити тимчасову відсутність постачання гарячої води, повідомили на підприємстві. 

Оскільки потреби в гарячому водопостачанні неспівмірно менші за потреби в опаленні, частина котелень на літній період припиняє роботу, а їхні споживачі під’єднуються до інших котелень. Є частина котелень, які працюють винятково для потреб централізованого опалення, тому вони просто "гасяться", і чекають свого часу до наступного опалювального сезону.

Читайте також: У Луцьку вимкнуть опалення

Як інформують на "Луцьктеплі" процедура потребує деяких витрат часу. Тому відновлення послуги з гарячого водопостачання планується впродовж другої половини того ж дня.

Також на підприємстві зауважили, що Луцьк є одним з небагатьох міст України, де послуга гарячого водопостачання надається цілорічно (незважаючи на дво- чи чотиритижневі технологічні зупинки відповідно до графіка).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook