Журналістка "12 каналу" Катерина Павлова образилась на радника міського голови Ігоря Поліщука через те, що він відмовився прийти до неї на програму. Через це вона вирішила облити його брудом у соцмережах та на сайті "Волинь24", який входить до медіа-холдинга Володимира Пащенка і відстоює інтереси одіозного олігарха Степана Івахіва.

Читайте також: Волиняни "розгромили" луцького журналіста за заклик винищувати бродячих собак

Катерина Павлова зазначила, що Ігор Поліщук нібито просто побоявся незручних питань. Однак після цього вона необачно виклала весь характер питань з запланованого нею інтерв'ю. У своєму блозі журналістка чітко дала зрозуміти, що в програмі на "12 каналі" все мало зводитись до серії звинувачень і наклепу на посадовця.

Цікаво, чи захоче тепер взагалі хоч хтось спілкуватись з Катериною Павловою, знаючи, що через відмову від інтерв'ю одразу ж отримає порцію бруду на своєю адресу? Чи накинулась би вона так на умовних депутатів міськради Павла Данильчука або Юлію Вусенко?

Така поведінка журналістки свідчить лиш про непрофесіоналізм і відсутність поняття професійної етики.

Читайте також: Волинський бізнесмен висмоктує гроші у олігарха через громадську організацію

До речі, журналістка навіть виклала запис телефонної розмови з Ігорем Поліщуком. Якого ефекту вона очікувала, незрозуміло. Схоже, журналістський хист серйозно підводить Катерину Павлову і вона вирішила традиційно висмоктати сенсацію чи скандал з банальної розмови з представником влади.

Користувачі Facebook гостро відреагували на убогу і підлу спробу Катерини Павлової помститись Ігорю Поліщуку за відмову прийти на програму.

"Канал 12,Волинь24 та ВолиньПост – давно скотились до рівня "жовтої" преси. Тепер не треба волати на все місто, що з вами не хочуть розмовляти", – пише Тетяна Єремеєва.

Читайте також: Волинський медіамагнат продовжує виконувати замовлення олігарха Івахіва з дискредитації Тетяни Єремеєвої

"99% наших "журналістів" вважають що, чим їдкіше запитання вони поставлять, чим більше бруду виллють і їм за це похлопають, тим вище будуть іх рейтинг та ім‘я!!! Тупо... журналістика – це трохи інше..." – відзначив Igor Ostrashevskyy.

"Катя, а хіба він не має права відмовитись? В Луцьку все так примітивно і з політикою, і зі ЗМІ, аж печально... Нічого особистого до тебе, Кать, суб'єктивна думка пересічної людини, яка живе в Луцьку, цікавиться і спостерігає", – пише Тетяна Павлова.

"Народ та не робіть "з мухи слона"... ну серйозно, криміналу точно нема... Я думаю у вас достатньо підстав для критики влади, депутатів тощо... Трамп наприклад взагалі певним ЗМІ сказав, що ніколи не буде давати інтерв'ю, подібне було і в Макрона і в інших політиків. От якби ви вже домовились і не прийшов, то було б не правильно, а так..." – зауважує Viktor Grysiuk.

Читайте також: Популярний медіа-ресурс Пащенка зазнав краху

"Теперішні журналісти нагадують бабульок на лавочці біля під'їзду (Хто що сказав, хто не так подивився). На відміну від інших-сказав що думає, а не вигадував хрень всяку!" – пише Сергій Доленко.

"Особисто я вважаю, Катерино, що нічого такого не трапилось страшного, якщо людина не виявляє бажання спілкуватись з іншою людиною, чи не так?) На жаль, я впевнений, що ці коментарі розцінять, як симпатію до тієї, чи іншої політичної сили, а не спробу відокремити різні по суті речі. Не можна називати людину боягузом тільки через те, що вона має право на вибір. Це "перегин " і посягання на свободу. Ким? Правильно – працівником ЗМІ, я так розумію?" – зазначив Viktor Matsiuk.

"Чесно так втомлюють ці взаємні травлі... Мені як лучанину гидко і байдуже. Журналістика – це має бути змістовно, цікаво, резонансно. Має бути аналітика, сюжет, гострота. Я не знаю чий канал, але якщо сюжет викрити Поліщука, сподіваюсь ви найближчим часом викриєте в чомусь або Континіум, або владу, хто апріорі проти Укропу? Ви здатні?

Я не спеціаліст в галузі медіа і Вас не ображав... але я адвокат і привик до чіткості формулювань. Ви чітко в пості сформулювали, куди Ви запросили Поліщука... і це не журналістика? Якби Ви як пані запросили Ігоря на каву – так це особисте. Проте у Вашому пості – це спосіб реалізаціі Ваших можливостей як журналіста. Пробачте, але це ж лише моя суб'єктивна думка. Так напишете допис, чи сюжет проти Континіума, чи Президента з покликанням чи посиланням, чи привязкою до "12 каналу"? Просто прагну зрівноваженості та обєктивності," – написав Богдан Ульчак.

"А на що розраховували?))) Дзвонить журналіст від "12 каналу", який від Континіуму... До депутата від укропу....))) Роздули сенсацію фіг знає з чого... Нічого сенсаційного, візьму но я наберу до когось і в інтернет викладу з кимось розмову...)) В чому був зміст цього взагалі?)" – запитує Сергій Назарук.

"Журналістам потрібна сенсація, щось цікаве, де вони можуть себе проявити. Зараз цей пост коментують купа людей, значить в Каті все вийшло. А пану Ігору зайва реклама теж не завадить, він собі тільки коменти читає, "посміхуючись в прокурені вуса")))" – іронічно зауважив Havrylyuk Serhiyj.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter