Лучанка Алла Рогозіна, більш відома як Інстаграм-блогер Степанида Цвіт, обурена публікацією її фотографії в газеті "Волинь24" над статтею про сутенерку. З її слів, таким чином журналісти спробували принизити її "бульварною писаниною" через відмову дати інтерв’ю.

Читайте також: Кишенькові волинські активісти запізнились у гонитві за самопіаром

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає Інформаційне агенство "Волинські новини".

В останньому номері газети на головній сторінці розміщена стаття під назвою "Просто Мама Чолі: історія луцької сутенерки", а над заголовком – фотографія Алли Рогозіної.

"Після того, що сьогодні вийшло в Волинській газеті (мається на увазі газета "Волинь24", - ВН), якою керує Пащенко, я відписуюсь від усіх волинських журналістів. Я відмовила не так давно в інтерв'ю 12 каналу, і вони вирішили мене принизити і спаплюжити своєю бульварною писаниною, розмістивши моє фото біля "розгромної" статті про сутенерку", – повідомила вона.


Зі слів її доньки, з цього приводу сім’я вже звернулась до адвокатів.

Також жінку підтримала і Тетяна Єремеєва, яку підконтрольні Степану Івахіву ЗМІ постійно обливають її брудом.

"Не переймайтесь. Це в них така примітивна тактика. Про честь і гідність – це не про них", – зазначила Тетяна.

Читайте також: Деякі гниди лізуть в мою сім'ю, а нардеп дає 1 млн на моє відкликання, – Ткачук про відхід з посади голови земельної комісії

Алла Рогозіна – пенсіонерка з Луцька, яка стала відомою завдяки своєму неординарному і неймовірно яскравому стилю. Вона веде Інстаграм-блог, на який підписані більше 9 тисяч користувачів. Понад рік вона працює моделлю, а нещодавно їй запропонували співпрацювати з одним з найвідоміших в світі косметичних брендів – Schwarzkopf.

Нагадаємо, газета "Волинь24", однойменне онлайн-видання та 12-й телеканал, належать до сфери впливу нардепа-олігарха Степана Івахіва та його групи "Континіум".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter