Луцькі прикордонники завадили спробі прориву через кордон.

Читайте також: Волинські митники на "Ягодині" виявили старовинні ікони (фото)

20 грудня рано вранці через українсько-білоруський кордон порушники спробували прорватися на автівці, повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Автомобіль марки "Nissan Sunny" української реєстрації в’їхавши на великій швидкості в пункт пропуску "Городище" без проходження жодних видів контролю почав слідувати в бік Республіки Білорусь.

Для затримання порушника прикордонники Луцького загону негайно застосували засоби примусової зупинки перекривши ними виїзди з пункту пропуску. Однак водій не зупинився і на швидкості пошкодивши шини, капот та лобове скло транспортного засобу виїхав за межі пункту пропуску.

Для недопущення прориву кордону і затримання порушників співробітники Держприкордонслужби відразу організували взаємодію з білоруськими прикордонниками. Між пунктами пропуску автівка зупинилася і невдовзі білоруські колеги затримали двох чоловіків.

Читайте також: Польща закриває пункт пропуску на українському кордоні

Вони виявилися громадянами України та за зовнішніми ознаками перебували в стані алкогольного сп’яніння. Також прикордонники Білорусі зафіксували, що колеса транспортного засобу були пробиті і він має явні зовнішні пошкодження.

В даний час встановлюються всі обставини правопорушення після чого прийматимуться правові рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter