В пункті пропуску "Дольськ", що на Волині, громадянин Росії намагався підкупити співробітника Держприкордонслужби України. Військовослужбовець від хабаря відмовився, а правопорушнику доведеться відповідати згідно з українським законодавством.

Читайте також:У Луцьку депутат міськради попався на хабарі

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби.

Факт надання прикордоннику Луцького загону неправомірної вигоди задокументували співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки "Північ" Держприкордонслужби та Нацполіції. Хабар пропонував громадянин Росії. Він прямував в Україну з Білорусі.

Читайе також: На Волині посадовець попався на отриманні 2000 доларів хабара

Під час прикордонного контролю 34-річний іноземець не міг чітко пояснити з якою метою слідує в нашу державу. Тому аби уникнути зайвої для нього перевірки та «владнати» питання про свій безперешкодний в’їзд в Україну росіянин запропонував військовослужбовцю прикордонної служби 90 доларів США. Від неправомірних коштів прикордонник відмовився.

Наразі відділом внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак злочину, відповідальність за який передбачено ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook