Лучани нарікають на недобросовісне виконання обов'язків луцького підприємства "Луцькспецкомунтранс", а саме на вивіз сміття на одній із вулиць міста.

Читайте також: У Луцьку встановлять підземні смітники

До редакції "Під прицілом" звернувся мешканець вулиці Гнідавська та повідомив про те, що КП "Луцькспецкомунтранс" не здійснює вивіз сміття із даної вулиці. Ба більше, на вказаній території не встановлено жодного контейнеру.

Як повідомив місцевий мешканець, за 20 років його проживання на вулиці Гнідавській не було встановлено жодного контейнеру для сміття. Тому жителі змушені самостійно здійснювати вивіз сміття та оплачувати ці послуги.

Проте, "Луцькспецкомунтранс" регулярно нараховує мешканцям Гнідавської кошти за послуги по "вивезенню сміття", які не надаються. У лучан уже назбиралися солідні суми заборгованості.

Читайте також: У Луцьку люди влаштували смітники під вікнами багатоповерхівок (Фото)

На адресу КП уже неодноразово писались скарги та заяви із проханням вирішити цю проблему та встановити контейнери для сміття, аби люди могли користуватись послугами, за які щомісяця платять. Однак у підприємстві ігнорують заяви та продовжують нараховувати борг за "вивіз сміття".

Відтак заборгованість у лучан зростає, а послуги, за які "Луцькспецкомунтранс" вимагає гроші, як не надавались так і не надаються досі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook