Бізнесмену і депутату Луцької міської ради від партії БПП "Солідарність" Андрію Покровському та його "піарщикам" вдалося добитися негативних публікацій в свою сторону. Такого "лояльного" результату  про діяльність громадського руху "Свідомі" та й свого в цілому, депутат добився через дешевий самопіар.

Для того, щоб привернути увагу лучан до своєї "стратегічної платформи" та показати як вона працює на "благо" жителів, Покровський разом зі своїми "свідомими" невтомно демонструє свою "активну" роботу в Луцьку, розклеюючи біля кожного під'їзду та на стовпах міста рекламні листівки із самопіаром, додаючи цим самим роботи комунальникам.

Незважаючи на такі спроби вселити лучанам свої "стратегічні цілі", "Свідомі" навіть не мають власної сторінки у соціальних мережах щоб повідомляти про свої ідеї, а все спілкування із людьми відбувається через невідомих осіб, які працюють на "громадський рух".

Читайте також: У мережі розгорівся скандал навколо команди руху "Свідомі"

Проте, не всім лучанам до вподоби така громадська позиція депутата і вони активно кинулися висміювати чергову порцію брехні у соціальних мережах.

Зокрема, відповідний пост стосовно дешевої самореклами опублікував на своїй сторінці у Facebook активіст Ілля Токаренко. Чоловіка обурило те, що стіни його під'їзду обклеєні листівками, на яких вказано про "роботу" депутата Покровського та його руху "Свідомі":

Нагадаємо, що це уже не перший випадок, коли лучани обурюються діяльністю Покровського. Нещодавно, депутат озвучив стратегічні цілі громадського руху "Свідомі", за що отримав порцію критики від місцевих жителів.

Також, нещодавно депутат проявив ініціативу щодо придбання смарт-дошок у школи міста. Він пропонував виділити з бюджету міста 4 млн грн на придбання одиниці дорогого обладнання в кожну школу, а подальше обслуговування і забезпечення смарт-дошками навчальних закладів перекласти на плечі батьків дітей і спонсорів. Проте, це був звичайнісінький піар-хід, який зазнав фіаско. Адже на саме голосування щодо виділення коштів, "стратег" не прийшов, чим і підтвердив те, що про школярів і благо освіти він аж ніяк не дбає, а всі ці пропозиції – це голослівні заяви аби нагадати про себе.

Читайте також: Депутат-прогульник Луцької міськради симулює турботу про школи міста

Слід зазначити, що Покровський також є найбільшим прогульником засідань у Луцькраді.

Отже, знаючи скільки уже було "зроблено" для міста та його жителів таким "совісливим" депутатом, виникає питання, чи може людина, яка усе життя займалась тим, що працювала не на користь містян, а рахувала свої мільйони, зароблені, не виключено, на чиїхось бідах, пов'язаних із гральним бізнесом, зробити щось хороше зараз? Та чи потрібен такий депутат, який окрім голослівних обіцянок та дешевого самопіару не взмозі щось зробити для рідного міста?