Засновник Громадського руху "Свідомі" бізнесмен і депутат від партії БПП "Солідарність" Андрій Покровський  озвучив всі стратегічні цілі своєї платформи.

Читайте також: Поліщук: Придбання смарт-дошок у школи Луцька – це піар-акція

Проте, його палка промова не вселила надію у серця всіх лучан. Про його цілі, та й про Покровського вцілому, висловились не дуже позитивно.

На своїй сторінці у мережі Facebook активіст із Луцька Александр Куява "проїхався" по громадській позиції депутата Покровського.

"Дуже хочеться вірити в те, що і громадянський рух СВІДОМІ і нинішня потенційна діяльність Покровського і освітлення її в підконтрольному інтернет-виданню КОНКУРЕНТ, дійсно направлена на розвиток нашого міста. З іншої сторони, мені трішки важко зрозуміти наступне:

Якщо ми дійсно бажаєм розвитку нашому місту, розвитку його дітей, людей, то чому ми будуємо розважальні центри з барами і ресторанами, які продають алкоголь і масово споюють молодь, замість того, щоб будувати наукові технопарки, школи, дитячі садки яких не вистачає, спортивні центри, оздоровчі центри, санаторії. Чому підконтрольні йому ЗМІ не проводять пропаганду здорового способу життя, пропаганду світлих моральних ідей", – зазначає дописувач.

Пост був підтриманий і іншими користувачами. Читаті не приховували і свою конструктивну критику.

Pavlo Pavliuk: Народна мудрість говорить що собаки лают, караван идет. Більше порад, менше зауважень. Плюс треба щось зробити щоб піпл відчув. Хто це зробив?

Александр Куява: Я потенційний виборець, якщо ви відноситесь так, до кожного, ставлячи в противагу народну мудрість про собак і караван, тих виборців, які мають власну думку, і починають говорити її – що не подобається кандидату....ну не знаю... складно вам напевно буде.... 

Александр Куява: Якщо політик не вміє налаштувати роботу в соціальній, громадській установі, значить це поганий політик, а це його першочергове завдання!

Давайте будемо будувати бари і ресторани, і клуби (за цей час споювати людей) + заробляти на них же гроші, а потім як заробим "денег", то відкриємо і садочок, і клініку))))

 

Александр Куява: мені не зрозуміло, як можна з однієї сторони розказувати про свідомість лучан, а з іншої відкривати бари і ресторани в ТЦ. Якщо Покровський би замість "Променя" і магазинів в "Сітіпарку", модернізував громадський пляж, відновив "Спартак", розвивав центр науково-технічної творчості, я був би перший хто б вже сьогодні закликав усіх підтримувати Покровського. Я не бачу чіткої запропонованої програми з деталями.

Нагадаємо, що Андрій Покровський – бізнесмен та депутат від партії БПП "Солідарність" є власником РЦ "Промінь" та "СітіПарк". А колись він був власником мережі гральних закладів "Альфа-Казино", у якому багато молодих лучан та гостей міста залишали чималі суми грошей. Окрім того, Покровський є найбільшим прогульником у Луцькраді.

Читайте також: Депутат-прогульник Луцької міськради симулює турботу про школи міста

Нещодавно депутат проявив ініціативу щодо придбання смарт-дошок у школи міста. Він пропонував виділити з бюджету міста 4 млн грн на придбання одиниці дорогого обладнання в кожну школу, а подальше обслуговування і забезпечення смарт-дошками навчальних закладів перекласти на плечі батьків дітей і спонсорів. Проте, це був звичайнісінький піар-хід, який зазнав фіаско. Адже на саме голосування щодо виділення коштів, "стратег" не прийшов, чим і підтвердив те, що про школярів і благо освіти він аж ніяк не дбає, а всі ці пропозиції – це голослівні заяви аби нагадати про себе.

Тож, чи може людина, яка усе життя займалась тим, що працювала не на користь містян, а рахувала свої мільйони, зароблені, не виключено, на чиїхось бідах, пов'язаних із гральним бізнесом, зробити щось хороше зараз? 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter