Максим Кривош, який 21 липня захопив автобус "Краснилівка – Берестечко" у центрі Луцька і нині перебуває у слідчому ізоляторі, оголосив голодування.

Читайте також: Вибачився та роздав долари: як луцький терорист Кривош виходив з автобуса та здавався правоохоронцям (відео)

Про це повідомив адвокат Кривоша Сергій Тиможинський, пише "Волиньпост".

За його словами, голодуванням, яке він оголосив учора, 30 липня, ув’язнений протестує проти умов утримання його у СІЗО, які вважає неналежними.

Зокрема, Сергій Тиможинський повідомив, що Максим Кривош вирішив голодувати через порушення його прав, зокрема – через невмотивоване, на його переконання, застосування кайданок. Адвокат запевняє, що перші три дні перебування у СІЗО спецзасобів не застосовували. Натомість тепер кайданки одягають щоразу, коли випускають із камери. Мовляв, тепер у слідчому ізоляторі Кривоша утримують вже як засудженого, а не як ув'язненого. Натомість поки немає рішення суду, яким би він був визнаний злочинцем.

Читайте також: Луцький терорист прокоментував версію про гроші, які роздавав пасажирам

Також захисник Кривоша каже, що його підзахисному не дають змінного одягу, хоча він був серед вилучених при затриманні речей. Тож Кривош, за словами адвоката, пере свої речі в умивальнику.

Натомість у пресслужбі прокуратури області повідомили, що прокурори систематично відвідують СІЗО – жодні скарги від ув’язненого на режим чи умови утримання не надходили.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook