Під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради розглядалося питання внесення змін до програми комплексної освіти. Зокрема, мова йшлася про виділення коштів для придбання інтерактивних дошок.

Ініціатором ідеї виступив депутат міськради Андрій Покровський, який повідомив, що один такий борд він вже придбав за власні кошти та подарував першій школі. Покровський клопотав про виділення 3 мільйонів 700 тисяч на ці потреби.

Голова комісії Борис Смаль поцікавився у колеги звідки ці кошти зняти або ж куди не додати.

"Такі дошки повинні мати відповідне програмне забезпечення, а це ще додаткові витрати. Тому одна така дошка в школі проблеми не вирішить. Можливо краще закупити кілька таких дошок і передати, скажімо, у 27-му школу". – апелювала очільниця луцьких освітян Зиновія Лещенко.

Депутат Сергій Була цікавився можливістю вивчення питання придбання проекторів замість дошок, які виконують майже ті ж функції, але коштують на порядок дешевше.

У підсумку комісія дала доручення управлінню освіти вивчити доцільність придбання таких дощок у школу, а питання виділення коштів буде винесено на розгляд сесії міськради.

Петро Сосницький

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter