Скандальну "мільйонерку без вищої освіти" Катю Якимчук, більш відому широкому загалу під ніком tattingkate у соціальній мережі Іnstagram, "попустив" український телеведучий, продюсер, актор Олексій Дурнєв.

Читайте також: Луцька інстаблогерка-мільйонник обдурює людей і "кидає" їх на гроші: подробиці скандалу

Про це він розповів під час свого YouTube-шоу "Дурнев смотрит сторис".

"Катя − твій гід в бізнесі. Мільйонер без вищої освіти. 4 магазини. Онлайн-школа. Сама в 19 купила Порш за 6 тижнів, і це ще вона рекламує ПарфюмСіті", − зазначає телеведучий. 

"Така вона смішна, ця дівчинка! Купила собі "Порш" в 19 за 6 тижнів, і тут їй подарували телефон за 800$ і вона просто не може "відійти" вже декілька годин. Ох, ці "мамкіні мільйонери!" − сміється блогер. 

"І звичайно, мільйонери рекламують ПарфюмСіті", − саркастично додав ведучий.

Читайте також: "Без л*ха − жизнь Instaблогерки плоха": як скандально відома у Луцьку Катя Якимчук розводить людей розіграшем авто (фото, відео)

Як нещодавно повідомляло видання "Під Прицілом", інстаблогерку з Луцька Катю Якимчук, яка має 1,7 млн читачів, звинуватили в тому, що вона обдурює людей і "кидає" їх на гроші.

Дівчина розповідає шанувальникам, як заробляти мільйони, придбати Porsche і переїхати з гуртожитку в квартиру в новобудові, а згодом – у власний будинок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook