15 серпня в Києві вогонь повністю знищив маршрутний автобус сполученням "Київ – Бровари".

Читайте також: У страшній лобовій аварії загинула людина, ще одна у – лікарні (фото)

За словами очевидців, вогонь спалахнув поблизу масштабного будівництва. Жителі скаржаться, що запах диму відчутно і в переході метрополітену, передає ТСН.

Тим часом, "Київ Оперативний" зазначає, що пасажирський автобус, який рухався Броварським проспектом, загорівся під час руху. Як свідчать опубліковані світлини, вогонь повністю знищив салон маршрутки.

За інформацією спільноти dtp.kiev.ua, невідомий закинув у салон автотранспорту коктейль Молотова. За словами водія, це зробили конкуренти.  

"На місце події виїздили рятувальники, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального управління поліції", – йдеться у повідомленні на сайті прес-служби поліції місті Києва.

За попередньою версією рятувальників, які ліквідували пожежу, причиною стало занесення стороннього джерела запалювання. З місця події поліцейські вилучили пляшку та інші рештки для проведення експертизи.

Читайте також: Кадри, на які важко дивитися: страшна аварія забрала чотири життя, ще двоє – госпіталізовані

Обійшлося без постраждалих лише тому, що в маршрутці ще не було пасажирів, вона тільки готувалася до виїзду в рейс.

За неофіційною інформацією, між місцевими приватними перевізниками точаться так звані війни за рейси. Новий виток протистояння обумовлений тим, що один із перевізників знизив ціну проїзду на 1 грн. Саме з цим і може бути пов’язана сьогоднішня пожежа в маршрутці, припускають очевидці події.

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook