В ГО "Рада громадської безпеки" звернулась громадянка, мешканка Одеси, з проханням допомогти вирішити проблему, що виникла внаслідок поїздки маршрутним міським транспортом неповнолітніх дітей, які знаходяться під її опікою.

Читайте таож: Водій луцької маршрутки вигнав дитину через надірвану купюру

Діти 2003 р.н. та 2005 р.н., батьки котрих позбавлені опікунства та батьківських прав, мають посвідчення "Дитина-сирота, що позбавлена батьківського піклування". Даний документ дає право на пільговий проїзд в міському транспорті, пише "Все буде Україна".

1 жовтня, близько 10.00, діти їхали на тренування в маршрутному таксі №137 міста Одеса, державний номер 39-36, сівши на зупинці вул. 7-а Пересипська.

Після пред’явлення одним з братів посвідчення, водій маршрутки став вимагати гроші за проїзд, а потім вихопив його у дитини з рук та став рвати і, врешті-вреш, викинув його на проїзну частину вулиці.

Читайте також: У Луцьку запроваджують безготівкову оплату проїзду в громадському транспорті

Обидві дитини – вихованці одеського Клубу "Капітан" Національної Федерації таїландського боксу Муей Тай і гідно представляє рідне місто і країну за кордоном: старший є бронзовим призером Чемпіонату Світу, призером Кубка Європи і чемпіоном України, молодший – бронзовим призером Чемпіонату України.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter