Михайло Бондар, депутат-мажоритарник від "Європейської солідарності" потрапив у ДТП в Житомирській області. У народного обранця зламані ребра, численні забої.

Читайте також: На межі життя і смерті: відомий український музикант потрапив у жахливу аварію (фото)

Михайло Бондар прямував з Києва на вихідні до родини в Сокаль Львівської області. Нардеп скористався сервісом пошуку автомобілів "Бла бла кар". Цю інформацію Цензор.НЕТ підтвердив сам депутат.

"Я АТОвець. Тому, якщо є можливість придбати машину – то капеланам купили автобус, то так джипи там хлопцям... Тобто, я поки без машини. Тому користуюся ось таким чином послугою "Бла бла кар". Це швидко, це добре", – пояснив нардеп.

У машині, крім Бондара, були водій з дружиною і ще один пасажир.

"Як сталася сама аварія, я не бачив. Оскільки напередодні сиділи допізна і голосували – я, відповідно, заснув. І пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару. ...Машина кілька разів перекинулася. Витягли всіх. Всі живі", – розповів Бондар.

За словами нардепа, життя йому та решті, хто були в машині, врятували ремені безпеки.

Депутата доставили до Коростишівської центральної районної лікарні. У Бондара, ймовірно, зламані ребра.

Читайте також: Ексглаву НБУ Гонтареву збив автомобіль у Лондоні

Причини ДТП встановлює поліція. За словами водіїв-очевидців, у машини, в якій їхав нардеп, луснуло колесо.

Михайло Бондар – депутат-мажоритарник від фракції "Європейська солідарність". Він переміг в окрузі №119 (Львівська область). У Верховній Раді попереднього скликання Бондар був членом фракції "Народного фронту" та обіймав посаду голови підкомітету з питань вугільної промисловості.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook