Футболісти луцької "Волині" готуються до вирішального поєдинку в Першій лізі чемпіонату України. В рамках 30-го туру змагань "Хрестоносці" поїдуть до Горішніх Плавнів. У матчі проти тамтешнього "Гірника-Спорту" волинянам потрібна лише перемога. З яким же настроєм підходять футболісти до важливої гри.

Читайте також: "Є два види спорту – футбол і всі інші": у Волиньраді виділяли гроші на спорт в області

Або пан або пропав – на луцьку "Волинь" чекає черговий "матч життя". В заключному турі Першої ліги підопічні Андрія Тлумака зустрінуться із "Гірником-Спорт" із Горішніх Плавнів. Наразі "Хрестоносці" посідають третю сходинку турнірної таблиці, яка дає право виходу до стикових матчів за підвищення у класі. Утім, конкуренти з "Колоса" та "Металіста 1925" – на рівних з нами за кількістю набраних очок. Команді потрібна лише перемога, а головний тренер "Волині" запевнив – його підопічні налаштовані на гру серйозно.

Забезпечити позитивний результат "Волинь" могла ще у попередніх поєдинках, однак зіграла дві нічиї з "Балканами" та "Рухом". Разом з тим, іменинник Ростислав Волошинович, якому виповнилося 28 років, розповідає – найкращим подарунком для усієї команди буде перемога над "Гірником-Спортом".

Читайте також:

На жаль, не зможе допомогти "Волині" в майбутній грі Міха Горопевшек, який вибув до кінця сезону. Зате уже тренується у загальній групі наш півзахисник Євген Неплях.

Матч проти "Гірника-Спорту" розпочнеться 25 травня о 17:00. Пряму трансляцію поєдинку покаже телеканал "Аверс". 

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook