На Волині відійшла у вічність мати загиблого воїна, який захищав нашу країну на Сході.

Читайте також: Помер військовослужбовець з Волині, котрий захищав нашу країну − соцмережі (фото)

Про це повідомляє Ruslan Telipskyiу соцмережі Facebook.

"На жаль, дива не сталось… Сьогодні після обіду перестало битись серце ще однієї мами небесного воїна. Відмучилась Марія Іванівна і вже на небі з Володимиром, котрий 25 серпня 2014 року загинув за Україну під Іловайськом.

Похорони відбудуться завтра, 10 жовтня, о 12:00, в рідному селі Підгайці (що біля Луцька) по вул. Шкільна, а панахида – у місцевій Церкві Олександра Невського.

Якщо хтось бажає підтримати фінансово, подаємо рахунок сина:

5168 7450 1748 7593 (Іщук Віктор Степанович, Приватбанк)", − йдеться у дописі.

Читайте також: У Луцьку помер військовий лікар (фото)

Нагадаємо, її син – Іщук Володимир Степанович ("Кущ") служив у патрульній роті особливого призначення "Світязь". 13 серпня 2014 року, у переддень свого тридцятиліття, чоловік добровільно відправився у зону проведення АТО, а за неповні два тижні, на жаль його серце перестало битися.

25 серпня 2014 року під час обстрілу блокпоста під Іловайськом, де бійці мужньо утримували свої позиції під постійними обстрілами, він був поранений та помер наступного дня від отриманих ран (вивезти до лікарні для термінової операції не було змоги), ставши першим загиблим у роті "Світязь".

Указом Президента України № 747/2014 від 29 вересня 2014 р., "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook