Сергій Пісачук – кандидат в депутати Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі №22 (м. Луцьк), судинний хірург Волинської обласної клінічної лікарні. Людина, яка з дня в день проводить надскладні операції і рятує людські життя. Знає проблеми медицини зсередини і хоче змінити ставлення держави та людей до цієї галузі. Йде у Верховну Раду, аби викорінити корупцію, допомогти Володимиру Зеленському змінити країну і надалі допомагати людям.

Читайте також: "Майбутнє України – за страховою медициною", – кандидат від "Слуги народу" у Луцьку розповів про свої пріоритети

Як професіонал у своїй галузі роботи, Сергій Пісачук чітко окреслив що буде особисто домагатися для лучан та українців у Верховній Раді:

– втілення в життя національних програм підтримки, розвитку охорони здоров'я, освіти та домогтися виконання їх в усіх регіонах України;

– розробка програм захисту молодого покоління від пропаганди насильства, алкоголізму, тютюнопаління та наркоманії;

– запровадження системи обов’язкового медичного страхування.

– знищити фармакологічну мафію, скасувавши корупційний механізм повторної сертифікації ліків.

– перевести всю медичну документацію в електронну форму.

– створити чіткий і зрозумілий гарантований пакет медичних послуг.

– підвищити рівень матеріально-технічного забезпечення лікарень.

– створити умови для розвитку профілактичної медицини.

Читайте також: Кого Зеленський веде до Верховної Ради від Волині (фото)

– вимагатиме на державному рівні підтримки і співфінансування коштами бюджету Луцька дієвої програми ранньої діагностики онкозахворювань тощо.

Окрім вищезгаданих цілей, кандидат у депутати вимагатиме на державному рівні підтримки та співфінансування коштами бюджету Луцька дієвої програми ранньої діагностики онкозахворювань для діток. Вони не повинні купувати ліки, які коштують немало, за власні кошти!

На часі актуальна програма для діток з особливостями психічного розвитку, зокрема створення безкоштовних кабінетів, консультацій спеціалістів тощо.

"Як депутат Верховної Ради я ініціюватиму і реально зможу проконтролювати проведення у лікарнях ремонтів з прозорими закупівлями. Необхідно позбутися цієї "совдепії" та обдертих стін у палатах. Ремонт – це не лише замінити вікна і закласти все плиткою, а зробити комфортні дитячі кімнати з нормальними меблями", – зазначив Сергій Пісачук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook