За сломами медиків 43-річний водій мотоцикла "Honda Gold Wing", який травмувався в смертельній ДТП під Ковелем, перебуває в стані середньої важкості, проте його життю нічого не загрожує.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися міська маршрутка і автобус (фото)

Про це повідомив завідувач травматологічного відділення Ковельської центральної районної лікарні Богдан Байчук, передає ІА Волинські Новини.

"Динаміка позитивна. В нього закрита черепно-мозкова травма – струс мозку, а також забій хребта. Загрози для його життя немає, поступово він стабілізується, після чого продовжить амбулаторне лікування вдома", – повідомив Байчук.

Нагадаємо, 13 вересня близько 11 години на трасі Київ-Ковель-Ягодин неподалік села Старі Кошари трапилась аварія, внаслідок якої один байкер загинув, а інший потрапив в лікарню

Читайте також: У місті на Волині мотоцикл з підлітками влетів у авто

Згідно з попередньою версією поліції, винуватцем ДТП був саме водій легковика, який почав розворот в забороненому місці і підрізав байкерів.

Згодом нам стало відомо, що автомобіль "Volkswagen Sharan" зареєстрований на лісничого Зеленівського лісництва Волинської області Олександра Карпука.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook