Мешканець Закарпатської області налагодив поблизу Ужгорода масове незаконне виробництво алкогольних напоїв сумнівної якості, і реалізовував під виглядом коньяку ТМ "Закарпатський". Зокрема, його клієнтам стали двоє волинян.

Читайте також: Горохівчанину загрожує 200 тисяч штрафу за торгівлю сурогатом

"Правохоронці викрили факти незаконного масового виробництва алкогольних напоїв, а також факти незаконного транспортування їх на Волинь та зберігання і збуту фальсифікату в нашій області", повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Волиняни, які брали цей сурогат, транспортували його до місця проживання та реалізовували його на території Луцька та області. Окрім того, в ході слідства також задокументовано незаконне придбання ними, зберігання з метою збуту та збут інших незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки відомих торгівельних марок.

Обвинувальні акти про вчинення трьома зловмисниками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 204 КК України, скеровано до суду для розгляду по суті.

Наразі мешканця Закарпаття визнано винними у вчиненні інкримінованих правопорушень та призначено   покарання у виді штрафу в розмірі 53550 грн.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter