30 листопада відбудеться Місячне затемнення. Воно розпочне сезон затемнень, який триватиме до 30 грудня.

Читайте також: Штормити буде цілий тиждень: Землю накриє сильною магнітною бурею

Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Підвищується ризик руйнування усього, що було збудовано протягом цього року, – каже астролог. – Ламатимуться авто та верстати. У понеділок 30 листопада Місяць буде уповні. Це день аварійних ситуацій, бо повню супроводжуватиме одразу кілька агресивних зірок. Не ігноруйте застереження щодо безпеки праці".

У цей день загостряться страхи. Важко буде контролювати свої переживання.

"Напередодні спробуйте кілька годин провести наодинці. Це допоможе розібратися у собі і зрозуміти, що заважає вам розвиватися і впевнено рухатися до мети. Раптом зрозумієте, кому з товаришів давно слід сказати "до побачення", а чия присутність навпаки надихає вас до нових звершень. Це час самозаглиблення і розкриття власних талантів", – каже Максимова.

За словами астролога, від цього дня і до кінця року легко буде позбавитися шкідливих звичок.

"Це вдалий період, аби лікувати алко– і нікотинову залежності, – говорить астролог. – Легко буде здолати звичку переїдати і заїдати емоції шкідливими продуктами".

Тиждень, який розпочнеться із затемнення, дає можливість розкритися талановитим і наполегливим.

Читайте також: Вчені знайшли новий орган в організмі людини (фото)

"Ваші зусилля будуть помічені, – говорить астролог. – Сором'язливість і порядність допомагатимуть, а не заважатимуть. Людям, які володіють такими якостями, нарешті всміхнеться удача".

У 2020 році найскладніше велося Козерогам і Ракам, Близнюкам і Стрільцям.

"У цих знаках відбувалися затемнення, тому чимало подій у їхньому житті стануть доленосними, – розповідає Олена Максимова. – Якщо намагатися їх ігнорувати, не помітите, які знаки подає вам доля. Під час затемнення не бажано робити аборти, розлучатися і одружуватися, їздити у мандрівки. Якщо вас щось втримує від подорожі чи якогось глобального оновлення у житті, то краще від них відмовитися. Завершуйте справи, які розпочали до затемнення. Результат вас потішить".

У 2020 році людство спостерігало три сезони затемнень. Повне Сонячне відбудеться 14 грудня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook