17 березня на Михайлівській площі у Києві відбувся мітинг Петра Порошенка. На захід звезли бюджетників із різних куточків країни.

Читайте також: Порошенка закидали свинями під вигуки "Ганьба!" у Полтаві (відео)

Всі центральні вулиці і під'їзди до них були перекриті правоохоронцями. Перед чинним президентом на сцену виходили Мустафа Джемілєв, Ада Роговцева, Віталій Кличко. Музичну частину програми забезпечив гурт Kozak System.

Журналісти і артисти з місця події відзначили проблеми з роботою апаратури, зокрема трансляційної і пристроїв мобільного зв'язку. Відтак, стало зрозуміло, що спецслужби навмисно використовують "заглушку".

"Всередині натовпу – безліч звезених людей, яким адміністратори вказують маршрути і план дій: "Проходимо всередину! Аплодуємо! Тримаємо гарний настрій! П'ємо і їмо після!"

Людей в буквальному сенсі "ведуть", всіх попереджають про провокаторів, яких "росіяни обов'язково проведуть на мітинг, будьте готові. Їм заплатили величезні гроші", – вселяють організатори.

За кожним автобусом (на яких привезли людей) закріплена така людина. Вони і водять людей в стилі "піонерських таборів" всередині периметра масовки", – інформує Страна.ua.

Перед сценою, традиційно вишикувалась група людей з прапорами України і партійними знаменами. Це найбільш лояльні та перевірені громадяни, яких пропускали під сцену лише по списках. Їх очепив ланцюг поліції. За ним стояла решта публіки.

Петро Порошенко вийшов на сцену о 12:10 разом з дружиною Мариною. Риторика президента та сама: віра, мова, армія, "Не дамо Путіну загарбати Україну" і т. д.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook