Українські зірки, привітавши Філіпа Кіркорова з Днем народження, спровокували в мережі гучний скандал.

Читайте також: Джаред Лето заспівав зі скандальним Дорном на концерті в Києві

Популярні українські співачки Наталія Могилевська та Камалія опублікували на своїх сторінках в соціальних мережах пости, в яких привітали "короля російської сцени" Філіпа Кіркорова з днем народження.

Це спровокувало суперечки в коментарях під публікаціями. Багато користувачів нагадали артисткам про антиукраїнську позицію російського музиканта, пише "Главком".

"Продовжуємо вітати Короля пострадянської поп музики. Йому всього-то якийсь 51 рік", – написала Камалія на своїй сторінці в Facebook.

"Цар, Король поп-сцени, сила таланту, магнетизм, диявольська чарівність, ангельська усмішка. Я більше нікого такого не знаю. Філіп, з днем народження!" – зазначила Могилевська в Instagram.

У коментарях під цими постами розгорілися гарячі суперечки про те, чи є зрадою України дружити з артистом, який підтримує агресію Росії проти України і виступає в анексованому Криму. Інші ж відзначили, що артист не має відношення до політичної ситуації.

І якщо Наталя Могилевська не редагувала стрічку з коментарями під цією публікацією, залишаючи навіть найгостріші висловлюваннями, то Камалія, очевидно, відкоригувала коментарі під своїм привітанням Кіркорову.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter