У селі Швейків Монастирського району Тернопільської області жорстоко побили ветерана АТО. Нападник навмисне завдавав йому ударів молотком по голові.

Читайте також: У Києві затримали підозрюваних, які напали та жорстоко побили ветерана АТО та його дружину

Про страшний інцидент розповіла на особистій сторінці у Facebook донька потерпілого Лана Макаренко.

Вона стверджує, що до розправи нібито причетний місцевий підприємець Микола Коржановський.

"Дивіться, як побив мого батька, воїна АТО місцевий ділок Коржановський Микола. Молотком по голові!!! Тато бореться проти несанкціонованої торгівлі алкоголем у магазині, власником якого є Коржановський. Всю молодь нашого села споює паленим алкоголем, тепер накинувся на батька", – написала жінка, викладаючи свою версію події.

Вона закликала свідків кривавого нападу дати показання, а також зазначила, що вже подані відповідні заяви у правоохоронні органи.

Новина про побиття ветерана АТО викликала великий резонанс у мережі, і люди обурилися через таку цинічну розправу над захисником України. Своє невдоволення вони висловили в численних коментарях.

Читайте також: Під Рівним жорстоко побили і пограбували учасника АТО: опубліковано фото

"На передову цього торговця, нехай покаже там свою силу!", "Відправити в АТО, тоді нікого не захоче споювати і руку піднімати на АТОвців", "Треба покарати!", "Це жахливо!!!", "Жах! Нелюди!" – обурюються користувачі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook