В результаті ДТП на Волині загинули двоє правоохоронців, третього госпіталізували з травмами. Водій втратив контроль над авто, вилетів на узбіччя та врізався в дерево, водій і пасажир загинули на місці.

Читайте також: Автомобіль розбитий вщент: на трасі Київ-Ковель "швидка" потрапила у жахливу аварію, багато постраждалих (фото)

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, розпочали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, унаслідок якої загинули дві особи (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, близько 10 години ранку 6 квітня 2020 року в одному із сіл Волинської області, працівник місцевого відділу поліції ГУ Нацполіції у Волинській області,перебуваючи за кермом автомобіля "BMW", не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався у дерево. Унаслідок ДТП правоохоронець та пасажир від отриманих травм загинули на місці події. Лейтенант поліції, який перебував на задньому сидінні автомобіля, доставлений до лікарні.

Читайте також: У Луцьку на узбіччі дороги знайшли непритомного чоловіка (фото, відео)

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Волинської області.

У разі доведення вини, винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Сьогодні, 6 квітня, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Ратне загинули двоє правоохоронців – капрал поліції Станіслав Виховський, поліцейський сектору реагування патрульної поліції та рядовий поліції Артем Глущук, курсант ІІ курсу Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України, про це йдеться на сайті поліції.

Редакція "Під Прицілом" висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих з приводу непоправної втрати.

{{photo-3}}

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook