Сьогодні вранці на автодорозі, сполученням "Київ – Ковель – Ягодин", поблизу села Уховецьк Ковельського району автомобіль "Fiat Ducato" зіткнувся із легковиком "Citroen C4". У ДТП одна людина загинула, семеро постраждали.

Читайте також: У місті на Волині автомобіль збив 6-річного хлопчика

Дорожнього-транспортна пригода сталася близько восьмої години. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, з’ясовуються обставини трагедії, пише ПроКовель.

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля "Fiat Ducato" перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем "Citroen C4", під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща.

Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.

Постраждали шестеро пасажирів автомобіля "Fiat Ducato", серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони жителі Маневицького району.

Читайте також: Повідомили про стан потерпілих мотоциклістів у кривавій аварії на Волині

На місці працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Правоохорнці з’ясовують усі обставини трагедії, йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції.

Подію зареєстровали у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопушення та інші події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розсілудвань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Волині застерігає громадян про необхідність неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook