У Луцьку пропрезидентська партія БПП "Солідарність" активно займається підкупом виборців та заманює проводити передвиборну агітацію, заплативши за це 500 гривень.

Читайте також: "Х*й вам, а не мій голос", – мережі про Петра Порошенка і БПП на Волині

Про те, що керівники ОСББ в одному із районів Луцька обдзвонюють мешканців будинків та пропонують "попрацювати" на виборах, підтримавши "Солідарність", написав лучанин Ілля Токаренко на своїй сторінці у Фейсбук. За це ж вони отримають 500 гривень.

"Знаєте що саме обідне? В мене на районі директора ОСББ обзвонюють людей на мобільні, при чому база телефонів значно ширша і виходить за межі ОСББ, (навіть можу довести що база з Ощадбанку) пропонують попрацювати на виборах і підтримати "Солідарність". За це обіцяють 500 гривень, після проведення опитування (анкети з персональними даними) передаються кураторам, які перевіряють достовірність анкет, за це ще 500 гривень. Обов'язкова умова – заключення договорів на виборну роботу. Таким чином вони застерігають себе від криміналу за підкуп. Тільки в цих головешках не вкладаєця, що в них на 130 квартир в будинку, кількість агітаторів-мешканців цього будинку, в два рази більше. Чи це не підкуп?

Я вчора написав Івану Мирці щоб ху@ньою не маялися, бо не хотів цих скандалів на свята, але як сьогодні зустрів радісних сусідів "пацріотів", які на собі шкуру рвали за Майдани, проти москалів і т. д, і вже сьогодні с*ки похвасталися що баблішко зароблять. А чо не продатися, як сам директор ОСББ каже – давайте ми оформимо і вас, і вашу дружину, і батьків. Вам в сім'ї лишні гроші не будуть.

Читайте також: На Волині довірена особа кандидата від "Солідарності" відмічала голосувавння виборців округу

Гн*ди ви, які даєте, а ті хто беруть – ви с**ари продажні. Вперед за новими досягненнями. Вже на всю країну ця схема прогриміла", – йдеться у дописі.

Окрім того, у коментарях сказано, що мова стосується виборчого округу на Конякіна, 35 і додали скрін із номером телефону:

Don Alexeich: Дядько настирливий) Дзонить і дзвонить. Бодя, набери, скажи що ти з Конякіна 35, тобі сказали щоб набрав стосовно виборів)

Проте, депутат Луцької міської ради від тієї ж фракції "Солідарність" Артем Запотоцький став на захист своїх однопартійців, проте зазнав невдачі:

Don Alexeich: Да і ти щоб розумів, цей дядько з яким ти і ярозмовляв, не простий. Директор осбб і голова федерації спорту для людей з інвалідністю.

Don Alexeich: є поняття непрямий підкуп. Тому і кажу що одразу оформлюють договори з цілим будинком, тіпа всі агітують на платній основі, хоча по факту за одне опитування і твій голос ти отримуєш суму.

Артём Запотоцкий: я не буду нічого нікуди гнути. Я хочу почути відповідь на своє запитання – хто заважає отримати гроші за роботу і більше не працювати?!

Bogdan Ptaschnik: соррі за грубість... я розумію, що за часів Пороха – зрадництво в ранг героїзму перевели, але в чому питання? Тобто ти кажеш, мол чуваки беріть від Пороха бабло, а голосуйте як схочете? А Порох автоматично, молодець?

Viktor Smolyarchuk: та правда це правда. Мережева схема від Порошенка в Луцьку працює, моїй жружині пропонували але шкода що вона відмовилась відразу, можна було б відслідкувати хоча б ланкових.

Додамо, що після того, як 23 грудня, на Волині відбулися вибори до об’єднаних територіальних громад, керівники місцевої БПП "Солідарність" вирішили заявити про свою ефективну роботу, щоб повихвалятися перед Києвом. Натомість, ці вибори вже називають найбруднішими за всю історію незалежної Украни, а волиняни спостерігали цинічний підкуп виборців владою, шалене використання адмінресурсу та сфабриковані справипроти політичних опонентів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter